معرفی وبلاگ
الهی! فضل تو را كران نیست، و شكر تو را، زبان. من بی‌تو دمی قرار نتوانم كرد احسان تو را شمار نتوانم كرد ، گر بر تن من زبان شود هر مویی یك شكر تو از هزار نتوانم كرد . نويسنده : فاطمه شفيعي
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 338222
تعداد نوشته ها : 482
تعداد نظرات : 31

جاوا اسكریپت

کدهای جاوا اسکریپت



Pichak go Up
تماس با ما
فال امروز


تعبیر خواب آنلاین


استخاره آنلاین با قرآن کریم


امارگیر حرفه ای سایت

Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

به نظر مي‌رسد بهترين روش براي شستن موها بسيار ساده است؛ ابتدا موها را خيس مي‌كنيم، شامپو مي‌زنيم، با آب شستشو مي‌دهيم، به آنها نرم‌كننده مي‌زنيم، دوباره با آب مي‌شوييم، با حوله (و بعضي‌ها با سشوار) خشك مي‌كنيم، آنها را شانه كرده و حالت مي‌دهيم، درست است؟ خير درست نيست! يا شايد بهتر است بگوييم تا حدي درست نيست، زيرا شستن موها چند فوت كوزه‌گري ديگر نيز دارد كه در اينجا قصد داريم آنها را براي شما بازگو كنيم

به گزارش سلامت نيوز به نقل از ويژه نامه تندرستي به نظر مي‌رسد بهترين روش براي شستن موها بسيار ساده است؛ ابتدا موها را خيس مي‌كنيم، شامپو مي‌زنيم، با آب شستشو مي‌دهيم، به آنها نرم‌كننده مي‌زنيم، دوباره با آب مي‌شوييم، با حوله (و بعضي‌ها با سشوار) خشك مي‌كنيم، آنها را شانه كرده و حالت مي‌دهيم، درست است؟ خير درست نيست! يا شايد بهتر است بگوييم تا حدي درست نيست، زيرا شستن موها چند فوت كوزه‌گري ديگر نيز دارد كه در اينجا قصد داريم آنها را براي شما بازگو كنيم، پس با ما همراه شويد.


 شانه كردن موها

ابتدا قبل از حمام كردن و خيس شدن موها، آنها را با دقت شانه كنيد، زيرا موهاي خيس بسيار حساس و آسيب‌پذيرند. شانه كردن موها در حالت خشك امكان آسيب رسيدن به آنها را بسيار كاهش مي‌دهد، زيرا در اين حالت موهاي گره خورده بسيار راحت‌تر از هم باز مي‌شوند، در حالي‌كه شانه زدن موها در حالت خيس آسيب فراواني به آنها وارد مي‌كند. گرماي زياد نيز براي موها مضر است، با وجود اينكه آب داغ همانند سشوار يا نور مستقيم خورشيد به موها آسيب نمي‌زند، اما ضررهاي خاص خود را دارد. براي پيشگيري از هرگونه آسيب جدي موهايتان را با آب گرم و تا حدي ولرم بشوييد. هيچ چيز لذت بخش‌تر و خوشايندتر از دوش گرفتن با آب داغ نيست، اما به شرطي كه موهايتان به طور مستقيم با آن تماس نداشته باشند.
 
 شامپو كردن موها

قبل از شامپو كردن نوع موهايتان را كاملا بشناسيد. به طور مثال اگر پوست سرتان چرب ولي خود موهايتان خشك است، از شامپو كردن مستقيم موها خودداري كنيد و به جاي آن ابتدا كف فراوان درست كنيد و شامپو را تنها به بخش چرب پوست بزنيد و سپس با آب شستشو دهيد. هنگام شستشو با آب، شامپو در طول موها و به سمت پايين حركت مي‌كند و همين ميزان براي زدودن هرگونه آلودگي از روي آنها كافيست.
 

 استفاده صحيح از نرم‌كننده‌ها و حالت‌دهنده‌ها

حالت‌دهنده‌ها را ابتدا به ريشه موها بزنيد و سپس به سمت انتهاي آنها حركت كنيد. توجه كنيد به انتهاي موها (كه بسيار آسيب‌پذيرتر از ساير نقاط مو هستند) حالت دهنده بيشتري بزنيد. سپس به آرامي موها را با حالت‌دهنده‌ها و نرم‌كننده‌ها ماساژ دهيد.
در صورتي كه داراي پوست سر چرب هستيد، مقدار كمي از حالت دهنده را روي پوست سر بزنيد. پس از ماساژ دادن يك تا سه دقيقه صبر كنيد و سپس با آب شستشو دهيد. اگر دوست داريد موهايتان درخشان‌تر از هميشه به نظر برسند آنها را با آب سرد شستشو دهيد، زيرا آب سرد باعث مي‌شود تا كوتيكول‌هاي مو (پوشش لايه‌لايه خارجي مو) كاملا صاف و لطيف بمانند. در نتيجه موها درخشان‌تر به نظر مي‌رسند.
اگر از نرم‌كننده‌ها و حالت دهنده‌هايي استفاده مي‌كنيد كه روي برچسب آن نوشته شده است براي پخش شدن بهتر محصول بايد موهايتان را هنگام مصرف شانه كنيد، دقت كنيد شانه زدن را از انتهاي موها شروع كنيد. موهاي خيس زود كشيده مي‌شوند، بنابراين زودتر به هم گره خورده و آسيب مي‌بينند. برس‌ها حتي در شرايط عادي نيز به موها آسيب وارد مي‌كنند، در نتيجه توصيه مي‌شود تحت هيچ شرايطي از برس براي شانه زدن موهاي خيس استفاده نكنيد.

 خشك كردن موها

خب نوبتي هم كه باشد، نوبت خشك كردن موهاست، بعضي از افرادي كه داراي موهاي بلند هستند عادت دارند پس از شستن موها، آنها را بچلانند تا زودتر خشك شوند. بايد خدمت اين دسته از دوستان عرض كنيم موها رخت و لباس نيستند كه نياز به چلاندن داشته باشند و اگر بدانند با اين كار چه بلايي سر موهاي خود مي‌آورند ديگر هرگز اين كار را تكرار نخواهند كرد. چلاندن موها باعث كشيده شدن بيش از حد آنها، ضعيف شدن و به اصطلاح شكستن آنها مي‌شود. توصيه مي‌شود به جاي اين كار موها را با انگشتان دست (از طرف ريشه مو) گرفته و به آرامي تكان دهيد و در همين حالت دست را به سمت انتهاي موها حركت دهيد تا به اين ترتيب آب موها گرفته شود.
از حوله براي ماساژ دادن شديد موها و براي خشك كردن آنها استفاده نكنيد، زيرا اين كار باعث گره خوردن موها و حتي كنده شدن آنها مي‌شود. به جاي اين كار، حوله را دور سر بپيچيد و به آرامي روي موها فشار دهيد، با اين كار موها زودتر خشك مي‌شوند.
همان‌طور كه قبلا ذكر شد گرما آسيب زيادي به موها وارد مي‌كند، بنابراين استفاده از سشوار براي خشك كردن موها به هيچ وجه توصيه نمي‌شود. اما اگر همچنان مي‌خواهيد از سشوار استفاده كنيد حداقل سعي كنيد در استفاده از آن زياده‌روي نكنيد و آن را خيلي نزديك موهايتان نگيريد. فرقي نمي‌كند از چه روشي براي خشك كردن موها استفاده مي‌كنيد و تا چه حد در استفاده از سشوار دقت مي‌كنيد، در هر صورت سشوار و گرماي حاصل از آن به موها آسيب مي‌رساند.

 زياده‌روي نكنيد

نيازي نيست تا هر روز موهايتان را بشوييد، شستن بيش از حد موها با شامپو باعث مي‌شود تا چربي‌هايي كه براي سلامت موها مفيدند از روي آنها پاك شوند. گاهي تنها شستشوي موها با آب خالي يا نرم‌كننده و حالت‌دهنده‌ها كافي است. همچنين مي‌توانيد مقدار كمي شامپو را در يك بطري كوچك آب گرم حل كنيد و سپس آن را به آرامي روي پوست سرتان بزنيد.

 بشنو از شامپو

شستن موها با شامپو از اوايل قرن بيستم رواج پيدا كرد، دليل اين امر افزايش آلودگي هوا به دليل گسترش كارخانه‌ها و ساير صنايع است.
تا قرن‌ها شستن موها تنها در مواقع ضروري انجام مي‌شد و در برنامه روزانه، هفتگي و حتي ساليانه انسان‌ها قرار نمي‌گرفت. حتي در قرون وسطي شستن موها با آب امري ناپسند و مضر براي سلامت محسوب مي‌شد. بنابراين نشستن موها با آب و شامپو به مدت يك يا دو روز در مقايسه با استانداردهاي قرن‌هاي گذشته نه تنها اشكالي ندارد بلكه نوعي وسواس به شمار مي‌رود.

 

دسته ها : سلامت
1390/6/18 8:20 بعد از ظهر

اگر (خدايي نكرده!) روزي دست‌تان را بريديد، ابتدا با آب سرد و صابون محل زخم را تميز كنيد، سپس مقداري سركه روي آن ريخته و كمي فشارش دهيد. در عرض چند ثانيه خواهيد ديد كه خونريزي قطع شده

همشهري آشپزي مثبت  نوشته است:ما مدت‌هاست فكر مي‌كنيم غذا مي‌خوريم كه سير شويم. اما طب قديم، درمان بسياري از بيماري‌ها را در مواد غذايي ساده يا تغيير بعضي عادت‌هاي ساده جست‌وجو مي كرد. هنوز هم بعضي مشكلات و ناراحتي‌هاي جسمي را به راحتي خوردن يك ليوان آب، مي‌توان درمان كرد. براي اثبات اين ادعا هم به توصيه‌هاي محققان متوسل مي‌شويم كه براي درمان فوري بعضي از مشكلات و بيماري‌ها، راه‌حل‌هايي طبيعي ارائه كرده‌اند.

 ميگرن داريد؟

تحقيقات نشان داده نوشيدن قهوه اسپرسو مي‌تواند به درمان سردردهاي ميگرني كمك كند. كساني كه از دردهاي ميگرني رنج مي‌برند، بين 8 تا 12 ساعت قبل از ظهور كامل ميگرن، دچار علائم اوليه اين درد مي‌شوند كه به گفته متخصصان، در اين فرصت مي‌توانند سناريو را عوض كرده و از بروز بدترين موارد ميگرني پيشگيري كنند. البته اغلب افراد ميگرني، در اين بازه 8 تا 12 ساعته، هوس خوراكي‌هايي مثل شكلات مي‌كنند و فكر مي‌كنند همين خوراكي‌ها باعث آغاز ميگرن است.

اما هميشه علائمي در فرد ظاهر مي‌شود كه خبر از وقوع يك سردرد ميگرني مي‌دهد. يك علامت ديگر، توهم چشايي، خميازه و ادرار بيش از حد است. يكي از راه‌كارهايي كه در اين ميان وجود دارد، افزايش جريان خون در مغز است؛ يك فنجان قهوه غليظ اسپرسو كه با يك ليوان بزرگ آب و 20 دقيقه ورزش ملايم تا شديد دنبال شود، چاره درد است.

 اين مقدار مايع باعث افزايش حجم كلي خون شده كه كافئين و ورزش هم ضربان قلب را بالا مي‌برند و مقدار خون بيشتري را با سرعت بالاتري به مغز مي‌رساند. به همين علت است كه براي درمان ميگرن، معمولا داروهايي تجويز مي‌شود كه جريان خون را افزايش مي‌دهند.
 

خون زخمتان بند نمي‌آيد؟

اگر (خدايي نكرده!) روزي دست‌تان را بريديد، ابتدا با آب سرد و صابون محل زخم را تميز كنيد، سپس مقداري سركه روي آن ريخته و كمي فشارش دهيد. در عرض چند ثانيه خواهيد ديد كه خونريزي قطع شده و سركه كه خواص مسكن، ضد باكتريايي و ضد عفوني‌ دارد، از بروز عفونت در محل زخم پيشگيري كرده و روند درمان را تسريع مي‌كند.

همچنين براي درمان گزيدگي حشرات، سركه با تبخير شدن، رطوبت اطراف محل گزيدگي را از بين برده و نيش حشره را بيرون مي‌كشد.

 معده‌تان زياد گاز توليد مي‌كند؟


متخصصان گوارش مي‌گويند برخلاف تصور عموم، آروغ زدن به هيچ‌وجه نشانه‌اي از اختلال‌هاي دروني نيست. تحليل‌ها نشان مي‌دهد تقريبا تمام ساختار يك آروغ از نيتروژن تشكيل شده است؛ گازي خنثي كه تنها از طريق اتمسفر هوا وارد بدن مي‌شود؛ نه اينكه به خاطر هضم غذا بروز كند!

افراد زيادي به پزشك مراجعه و پافشاري مي‌كنند كه آروغ‌هايشان، نتيجه اختلال گوارشي در آنهاست در صورتي‌ كه بادگلو زدن، نوعي عادت است كه به سبك زندگي افراد مربوط مي‌شود: سيگار كشيدن، جويدن آدامس يا غذا خوردن سريع، احتمال آروغ زدن را زياد مي‌كند چراكه با انجام اين كارها، هواي بيشتري وارد مجراي گوارشي فرد مي‌شود كه اكسيژن آن جذب شده و نيتروژن نسبتا خالصي به جا مي‌ماند.


اگر موقع غذا خوردن دهان‌تان را زياد باز نگه نداريد، ديگر هوا را قورت نخواهيد داد و در نتيجه آروغ زدن هم متوقف مي‌شود.

دندان‌هاي شما حساس است؟

بنا بر اظهارات دندانپزشكان، بسياري از مردم، به خاطر ساييدن بيش از حد دندان‌هايشان با برس مسواك، باعث از بين رفتن ميناي دندان خود مي‌شوند. وقتي ميناي دندان از بين مي‌رود، عاج دندان بدون هيچ روكش محافظي باقي مي‌ماند؛ از آنجايي كه عاج دندان داراي حفره‌هاي كوچكي است كه به اعصاب ختم مي‌شوند- بدون وجود ميناي محافظ، هر خوراكي سرد يا گرمي مي‌تواند به اين حفره‌ها رسوخ كرده و باعث ايجاد درد شود.

براي درمان دندان‌هاي حساس، آخرين كاري كه بايد قبل از خواب شبانه انجام دهيد، كشيدن آرام مسواك- با حركات دوراني كوچك- بر سطح دندان‌هاست. بعد تعدادي گل ميخك لاي دندان‌ها بگذاريد و با دندان له كنيد. ديگر دردي احساس نمي‌كنيد.

 سوزش معده داريد؟

ظاهرا قديمي‌ترها وقتي كسي دچار سوزش معده مي‌شد- به اصطلاح خودمان «ترش مي‌كرد»- به او نوشيدني‌هايي مثل سودا (آب گازدار) مي‌دادند. اما متخصصان تغذيه امروز به اين نتيجه رسيده‌اند كه دي‌اكسيد كربني كه براي گازدار كردن نوشابه‌ها - حتي آب معدني- اضافه مي‌كنند، با آب تركيب شده و اسيد فنيك توليد مي‌كند كه در نهايت باعث تشديد سوزش معده مي‌شود.

نوشابه‌هاي گازدار هم باعث ايجاد آروغ شده كه گلو و مري را نيز اذيت مي‌كنند و فرد با عوارض بيشتري دست به گريبان مي‌شود. بنابراين اگر به داروخانه دسترسي نداريد، يك ليوان شير بنوشيد. اين نوشيدني كاملا قليايي بوده و اسيد معده را خنثي مي‌كند. اما بدن به صورت موقت مي‌تواند سوزش معده را تسكين دهد، چراكه معده دوباره از خود واكنش نشان داده و به خاطر «برگشت سوء‌هاضمه» سطح اسيد معده را دوباره افزايش مي‌دهد. نوشيدن شير، تنها فرصتي در اختيارتان مي‌گذارد تا داروي ضد اسيد معده تهيه كنيد.

دهان بدبو كلافه‌تان كرده؟

بعد از آنكه دانشمندان راه‌هاي زيادي را براي از بين بردن بوي بد دهان امتحان كردند، متوجه شدند برگ چاي سبز بيشترين تاثير را بر محو كردن بوي بد دهان دارد كه به خاطر توليد «تركيب فرار گوگرد» ايجاد مي‌شود. اين تركيب به وسيله باكتري‌هاي موجود در مكان‌هاي بي‌اكسيژن (مكان‌هايي مثل انتهاي زبان و شكاف لثه‌ها) توليد مي‌شود.

جويدن آدامس نعناعي و ... در واقع فقط باعث افزايش بزاق مي‌شود، بدون اينكه هيچ‌گونه عمل ضدباكتريايي در دهان صورت گيرد و همين امر باعث افزايش مقادير «تركيب فرار گوگرد» مي‌شود. اما چاي سبز نه تنها تمام باكتري‌ها را از بين مي‌برد، بلكه با داشتن خنثي‌كننده بو به نام «كاتشين»، بوي بد را از بين مي‌برد. كافي است قبل از قورت دادن چاي، آن را كمي در دهان خود بخيسانيد.


رودل كرده‌ايد؟

توصيه پزشكان براي درمان سوءهاضمه يا همان درد شكم بعد از خوردن غذا، دراز كشيدن به پهلوي چپ است.  البته قبل از دراز كشيدن نعنا را مثل چاي دم كنيد و با كمي نبات بخوريد.به عقيده متخصصان گوارش، وقتي وعده غذايي كه ديروقت خورده شده، دوباره به مجراي گلو باز مي‌گردد، بهتر است به پهلوي چپ بخوابيد.  رايج‌ترين نوع سوء‌هاضمه، بازگشت اسيد معده به مجراي گلو، به خصوص شب‌هاست و از آنجايي كه معده در سمت چپ شكم واقع شده، خوابيدن فرد به پهلوي چپ، باعث جمع شدن اسيد در همان ناحيه شده و احتمال بازگشتش به گلو كمتر مي‌شود.

 يكي ديگر از كارهايي كه مي‌توان در اين موارد انجام داد، استفاده از نيروي جاذبه است! براي اين كار، بايد سرتان بين هفت تا 10 سانتي‌متر بالاتر از پاهايتان قرار گرفته باشد (مثلا مي‌توانيد زير پايه‌هاي تخت كه سرتان در همان سمت قرار مي‌گيرد، چند آجر بگذاريد تا تخت، به صورت شيب‌دار قرار گيرد.) به اين ترتيب، اسيد معده در همان بخش پاييني معده قرار مي‌گيرد و بالا نمي‌آيد. در ضمن مطمئن باشيد وقتي دراز بكشيد، سراشيبي تخت را به هيچ‌وجه احساس نخواهيد كرد.

 

دسته ها : سلامت
1390/6/18 8:16 بعد از ظهر

متخصص داروسازي باليني با بيان اينكه اوتيت مديا به التهاب گوش مياني اطلاق مي گردد، گفت: 75 درصد نوزادان و كودكان در سنين يك سالگي اوتيت مديا را تجربه مي كنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، دكتر محمد تراز متخصص داروسازي باليني در حاشيه دومين همايش علمي مدون داروسازي كه در حال برگزاري است، گفت: اوتيت مديا به التهاب گوش مياني اطلاق مي گردد كه با علائم و نشانه هايي مانند درد گوش، تحريك پذيري، تب و وجود مايع در گوش مياني تظاهر مي يابد.

وي افزود: اين عفونت در كودكان و نوزادان بسيار شايع است به طوري كه 75 درصد از اين گروه در سنين يك سالگي حداقل يك بار آن را تجربه مي كنند.

تراز اظهارداشت: استرپتوكوك و پنومونيه از جمله پاتوژن هاي عامل اين عفونت محسوب مي شود كه امروزه شيوع رو به رشد مقاومت ميكروبي آن به آنتي بيوتيك ها از جمله نگراني هاي مهم جامعه پزشكي و درماني محسوب مي شود.

وي ادامه داد: داروي آموكسي سيلين داروي انتخابي در درمان اوتيت مديا حاد در نظر گرفته مي شود.

اين متخصص داروسازي باليني در ادامه با بيان اينكه سينوزيت به التهاب و عفونت مخاط سينوس هاي پارانازال اطلاق مي شود، تصريح كرد: هر چند در بسياري از موارد ويروس ها عامل آن هستند ولي آنتي بيوتيك ها به طور شايع در درمان آن تجويز مي شوند.

وي اظهار داشت: تشخيص سينوزيت هاي ميرال و باكتريال از يكديگر مشكل است زيرا تظاهرات باليني شبيه به همي دارند ولي عفونت هاي ويروسي معمولا طي 7 تا 10 روز بهبود يافته و وجود علائم بيش از اين مدت مي تواند علل باكتريال را براي سينوزيت مطرح نمايد.

* كودكان 5 تا 15 سال مستعدترين افراد براي ابتلا به پارنويت

اين متخصص داروسازي باليني اظهار داشت:‌ پارنويت عفونت حاد مجاري حلقي دهاني و حلقي بيني است.

دكتر تراز بيان داشت: اين بيماري با توجه به اينكه يكي از شايع ترين تظاهرات اين عفونت درد مي باشد توجه به ضد دردها مانند استامينوفن و داروهاي ضد التهاب غيراستروئيدي مانند ايبوبروفن از اهميت ويژه اي برخوردار است.

دسته ها : سلامت
1390/6/18 8:16 بعد از ظهر

مطالعات نشان مي‌دهد تقريباً همه ملل دنيا به نوعي از مدتها قبل از ماساژ بعنوان وسيله‌اي درماني استفاده كرده و روشهاي آن را فرا گرفته و از آن استفاده مي‌كردند و پزشكان و دانشمندان زيادي طي ساليان در كشورهاي باستاني، و قبل از ميلاد تا كنون در رشد و توسعه روشهاي علمي استفاده از ماساژ نقش داشته و تلاش نموده‌اند.

از جمله «پيتر هنري آينك» فيزيولوژيست سوئدي بود كه روش خاص ماساژ درماني و تمرينات سوئدي را بكار گرفت و در رفع خستگي و اختلالات حركتي ناشي از آسيب يا پس جراحي و بيماريهاي داخلي از آنها استفاده نمود.

در ميان فعاليت‌هاي ابوعلي سينا توصيه‌هايي در خصوص تمركز نگه داشتن بدن و استفاده از آب‌هاي معدني با هدف درماني و استفاده از ماساژ درماني و روشهاي آن وجود دارد.  توصيه‌هاي دانشمندان و پزشكان ايراني باعث رشد و توسعه روشها و تمرينات ماساژ در كشور و ساير كشورها گرويده و در حمام‌هاي عمومي و چشمه‌هاي آب گرم استفاده مي‌شده است حال با توجه به تأثرات و توسعه روشهاي نوين ماساژ و لزوم آشنايي و فراگيري اثرات مختلف تمرينات ماساژ بر روي اندامها و ارگانهاي بدن و نيز فراگيري علمي و جديد آن موارد ذيل اشاره مي‌گردد:

تأثير ماساژ بر روي پوست

تسهيل در روند سوخت و ساز در سطح پوست و تحريك عملكرد هورموني غدد

تميز كردن پوست از سلولهاي تخريب شده و تأثير سلامت بر روي سيستم پوست عضلات

تأثير رفلكسي در درمان‌هاي داخلي نزديك سطح پوست

تقويت سيستم گردش خون پوست، تصفيه و انعطاف‌پذيري پوست

فعال نمودن حركت مايعات در بافت‌ها و بهتر شدن تنفس و تغذيه پوست

افزايش خون‌سازي و تسهيل ساخت هموگلوبين‌ها و گلبولهاي قرمز در خون

 تأثير ماساژ بر روي گردش خون و سيستم لنفاوي

با توجه به نقش مهم سيستم گردش خون در انتقال اكسيژن – دفع ‌co2 انتقال مواد غذايي – دفع مواد زايد از طريق كليه‌ها، ريه‌ها و غدد عرق انتقال هورمونها و آتريمها، كنترل Dr و درجه حرارت و آب درون سلولي و سيستم ايمني و مقاومت در برابر عفونت‌ها و سموم ...

تأثير ماساژ بر روي سلولهاي خوني بسيار مهم و حياتي مي‌باشد كه به چند نمونه اشاره مي‌گردد.

افزايش ميزان مويرگهاي فعال

تسهيل در انتقال اكسيژن و دفع co2 و مواد زايد خون

تسريع در گردش خون، كاهش سطح اسيدلاكتيك

افزايش سلولهاي خوني از جمله هموگلوبين‌ها و گلبولهاي قرمز

كمك به عملكرد بهتر قلب
 

دستگاه لنفاوي بديل آنكه مكمل دستگاه گردش خون بوده و سبب بازگشت مايعات از بافتها، تصفيه مواد زايد.  كمك به جذب چربي‌ها، توليد لنفوسيت‌هاي B و T و تقويت سيستم ايمني از طريق توليد آنتي بادي‌ها مي‌شود تحت تأثير ماساژ

حركت لنف‌ها در يك جهت از بافت‌ها به قلب صورت مي‌گيرد.

افزايش جريان لنف از عروق لنفاوي و ميزان لنف موجود به ميزان 6 تا 8 برابر

تأثير ماساژ بر روي دستگاه تنفسي

كمك به ايجاد سرفه و افزايش تراوشات در بيماران ريوي

تأثير ويژه بر روي عمل تنفسي و تسهيل عمل دم و بازدم.

 تأثير ماساژ بر روي دستگاه عصبي

تسهيل قابليت سيستم عصبي مركزي (مغز و نخاع) وافزايش هماهنگي عصبي

ايجاد احساس خوشايند از ماساژ و احساس آرامش و كاهش استرس
 
تأثير ماساژ بر روي سيستم عضلاني

افزايش انعطاف‌پذيري تاندون‌ها، ليگامانهاي نگاه دارنده و تارها عضلاتي

ماساژ بطور مستقيم بر روي استخوان اثر نمي‌كند ولي در مفاصل باعث تسهيل و تحريك گردش خون و جريان خون لنفاوي در ناحيه مفصلي مي‌شود.

افزايش جريان خون عضلات

افزايش رفع اسيدلاكتيك از عضلات و رفع خستگي و درد

دسته ها : سلامت
1390/6/18 8:15 بعد از ظهر

متخصص بيماري‌هاي كليوي گفت: استفاده از قرص‌هاي ضدبارداري از جمله علل افزايش ميزان عفونت‌هاي ادراري در زنان است.

به گزارش سلامت نيوز  دكتر فرخ لقا احمدي در حاشيه كنگره عفونت هاي ادراري در بيماران كليوي در جمع خبرنگاران با بيان اينكه زنان بيشتر دچار عفونت مثانه مي شوند، گفت: سوزش و تكرر ادرار، مشاهده ادرار خوني، درد در ناحيه شكم و غيره از جمله علائم عفونت مثانه است كه با ايجاد آنها بايد اقدام به درمان صورت پذيرد.
وي تصريح كرد: با توجه به اينكه سيستم دفاعي بدن زنان در سن يائسگي كاهش مي يابد، بنابراين احتمال ايجاد عفونت هاي ادراري در آنها بيشتر است، البته مصرف قرص هاي ضدبارداري نيز مي تواند عامل افزايش عفونت هاي ادراري در زنان باشد
اين متخصص بيماري هاي كليوي يادآور شد: علاوه بر عفونت سيستم ادراري احتمال ابتلا زنان به عفونت كليه نيز وجود دارد كه خطرناك تر از عفونت مثانه بوده و علائمي مانند سوزش ادرار، تب و همچنين درد پهلو را در پي دارد.
احمدي پيشگيري از عفونت هاي ادراري در افرادي كه به طور مكرر دچار اين مشكلات مي شود را مصرف آنتي بيوتيك به مدت شش ماه تا يك سال دانست و گفت: مصرف اين دارو بايد با حداقل دز صورت پذيرد.
وي مصرف مايعات، استفاده از تركيبات گياهي (قره قاط كوهستاني) در بيماراني كه بصورت مكرر دچار عفونت هاي ادراري مي شوند را از جمله مورادي خواند كه مي تواند در اين زمينه موثر باشد.
دانشيار دانشگاه علوم پزشكي تهران ادامه داد: سيستم دفاعي بيماران پيوندي كه دچار عفونت هاي ادراري مي شوند به دليل مصرف داروهاي خاص ضعيف شده و به همين دليل است كه آنها مستعد ابتلا به عفونت هاي ادراري مي باشند.
احمدي تصريح كرد: بيماران پيوندي در مواجه با علائمي مانند گلو درد بايد به پزشك مراجعه كنند تا در صورت عفونت هاي ادراري كه با ريسك بالايي مواجه است، پيشگيري شود.
وي در پايان خاطرنشان كرد: ابتلا به عفونت هاي ادراري در بيشتر مواقع بعنوان يك بيمار معمولي تلقي مي شود، ولي در افراد پيوندي با خطرات بسياري همراه است

 

دسته ها : سلامت
1390/6/18 8:15 بعد از ظهر

نتايج تحقيقات نشان مي دهند اضطراب دايم همراه با كاهش تدريجي بينايي از نشانه هاي ابتلا به عارضه مغزي پنهان است كه بايد بلافاصله با مراجعه به متخصص مغز و اعصاب درمان شود.

اضطراب موجب درد كاذب در ناحيه استخوان ها مي شودرامين اسپنداز ارتوپد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت:‌بيماري هاي روحي- رواني به ويژه اضطراب دايم ،محرك درد استخوان ها و مفاصل است و درد ناشي از بيماري ها از جمله آرتوروزو ديسك را تشديد مي كند.
وي ادامه داد: برخي افراد نيز به دليل مشكلات روحي- رواني و يا اضطراب دايم دچار دردهاي كاذب در ناحيه استخوان و مفاصل شده كه آن را بيماري روان تني مي نامند.
اسپندانداز يادآور شد: بيماران مبتلا به روان تني كه با درد شديد به پزشك مراجعه مي كنند هنگام انجام عسكبرداري يا ام آر آي از سلامت ناحيه دردناك آگاه مي شوند.
وي خاطر نشان كرد: افراد مبتلا به بيماري روان تني بايد براي درمان به روانپزشك مراجعه كرده و از نظر روحي- رواني تحت درمان قرار بگيرند.

** اضطراب همراه با كاهش بينايي ناشي از عارضه مغزي است
هرمز شمس چشم پزشك در ادامه افزود: اضطراب دايم كه با كاهش تدريجي بينايي نيز همراه باشد از نشانه هاي ابتلا به عارضه مغزي پنهان در بيماري است.
وي خاطر نشان كرد: بيماري هايي كه موجب بالا رفتن فشار در مغز مي شوند روي عصب باصره چشم اثر گذاشته و كاهش بينايي را همراه خواهند داشت.
شمس تصريح كرد:‌ ام اس نيز كه بيشتر در زنان شيوع دارد نيز با كاهش بينايي همراه است.
وي توصيه كرد:‌تمام افرادي كه دچار اضطراب همراه با كاهش بينايي مواجه مي شوند بايد بلافاصه به پزشك متخصص مغز و اعصاب مراجعه كنند.

** اضطراب موجب تغيير شكل فك مي شود

در ادامه فرزانه آقا حسيني دندانپزشك افزود: تاثير بيماري هاي اعصاب و روان بر روي سلامت دندان، لثه، مخاط دهاني به اثبات رسيده است.
وي خاطر نشان كرد: اضطراب نيز موجب فشار دادن شديد دندانها روي يكديگر شده كه روي انساج نگه دارنده لثه و استخوان زيرين گذاشته و درد شديد در اين نواحي ايجاد كرده و در صورتيكه دنداني پوسيدگي داخلي داشته و يا داراي ديواره نازك باشد محرك درد آن نواحي فعال مي شود.
همچنين فشار شديد دندانها روي هم روي ساير عضلات بدن نيز تاثير گذاشته و موجب درد در ناحيه دست و يا سر شده و مدت زمان طولاني به اشتباه به منظور درمان به ديگر متخصصان مراجعه مي كنند.
آقا حسيني تصريح كرد: فشار شديد دندانها روي هم ناشي از اضطراب دايم ،موجب تغيير شكل لثه و يا عقب رفتن فك مي شود.
وي يادآور شد: اين افراد ابتدا بايد به منظور درمان اضطراب به روانپزشك مراجعه كرده و سپس براي درمان فك لثه و دندانها به متخصص ارتودنسي مراجعه كنند.

**افسردگي از عوامل تشديد بيماري آلزايمر است
در ادامه معصومه صالحي رئيس انجمن آلزايمر ايران افزود: افراد بايد هر نوع اضطراب را درمان كنند چرا كه اضطراب شديد موجب ابتلا به فراموشي هاي كوتاه مدت و در نهايت بيماري آلزايمر در ميانسالي مي شود.
وي خاطر نشان كرد: افسردگي نيز يكي از عوامل  تشديد كننده بيماري آلزايمر است كه بايد به سرعت درمان شود.
همچنين اضطراب ضمن اينكه موجب ابتلا به بيماي آلزايمر در ميانسالي مي شود ،بيماري آلزايمر هم مي تواند در بيمار اضطراب ايجاد كند.
صالحي توصيه كرد:‌افراد بايد هر گونه اضطراب و مشكلات روحي- رواني را بلافاصله درمان كرده تا در سلامت روانشان خللي ايجاد نشود، مبتلايان به آلزايمر نيز بايد براي پيشگيري از رشد بيماري از نظر روحي- رواني تحت درمان روانپزشك قرار بگيرند.

در ادامه اسد الله رجب رئيس انجمن ديابت ايران افزود: استرس يكي از عوامل ايجاد كننده بيماري ديابت نوع 2 است چرا كه كنترل قند خون را مختل مي كند.
وي خاطر شان كرد: استرس ،كنترل قند خون در مبتلايان به ديابت را دچار مشكل كرده و داروهاي ديابت نيز مي تواند افسردگي و يا اضطراب را به همراه داشته باشد كه در اين صورت بايد بيمار بلافاصله با پزشك متخصص تماس گرفته و نسبت به تغيير نوع دارو اقدام كند.
رجب توصيه كرد: افراد براي كنترل قند و سلامت روح و روانشان بايد ورزش و تغذيه مناسب  زندگيشان را تغيير دهند.

** استرس موجب بيماري هاي مزمن مغزي مي شوددر ادامه حسين دلاور كسمايي جراح و متخصص مغز و اعصاب افزود: استرس مهمترين عامل ايجاد كننده سكته مغزي و يا بيماري هاي بدخيم مغزي است.
وي خاطر نشان كرد: آمارهايي كه گرفته شده نشان داده است كه مبتلايان به بيماري هاي مغزي از جمله انواع تومورها ام اس به طور دايم دچار استرس مي شوند هر چند كه به طور قطعي نمي توان گفت كه استرس عامل ايجاد كننده بيماري هايي از قبيل ام اس است ولي مي تواند عامل تشديد كننده اين بيماري نيز باشد.

 

دسته ها : سلامت
1390/6/18 8:11 بعد از ظهر

معاون آموزشي دانشكده داروسازي با بيان اينكه استفاده از نانو ذرات خصوصيات بهينه اي را در فرآورده نهايي ايجاد مي كند، گفت: استفاده از نانو ذرات نقره در ساخت شامپوها مي تواند اثر ضد باكتري داشته باشد.
دكتر مرتضوي استاد رشته داروسازي صنعتي در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بيان اينكه جايگاه نانوتكنولوژي در فرآورده هاي بهداشتي و آرايشي و تركيبات جديدي در ساخت فراورده ها بسيار مهم است، گفت: در بحث فرآورده هاي آرايشي بهداشتي و همچنين فرآورده هاي دارويي طي 20 و 30 سال اخير پيشرفت هاي بسياري از لحاظ فرمولاسيون به صورت كرم ها، پودرها و به صورت مايع مرسوم بودند.

وي افزود: همان طور كه در عرصه دارويي بحث علم نانوتكنولوژي و فرآورده هاي نانو جايگاه خوبي پيدا كرده اند به طوري كه بازار دارويي جهاني شاهد فرآورده هاي دارويي فراواني با استفاده از تكنولوژي نانو است مي باشد در عرصه آرايشي بهداشتي نيز اين پيشرفت ها ديده مي شود.

معاون آموزشي دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تصريح كرد: امروز در ساخت فرآورده هاي آرايشي و بهداشتي مانند صابون ها و شامپوها شاهد استفاده از علم نانوتكنولوژي هستيم.

وي گفت: در بخشي از محصولات از مواد اوليه كه در ابعاد نانومتر هستند استفاده مي شود كه مي تواند خصوصيات فرآورده ها را بهينه سازي كند.

مرتضوي با بيان اينكه در فرآورده هاي ضد آفتاب از نانوذرات استفاده مي شود، ادامه داد: دي اكسيد تيتانيوم از جمله موادي است كه در ضد آفتاب ها استفاده مي شود.

وي افزود: استفاده از اين نانوذرات موجب بهترشدن ظاهر فرآورده ها و همچنين ظاهر شفاف فرآورده هاي مايع را در پي دارد كه موجب پذيرش بهتر مصرف كننده مي شود.

مرتضوي يادآورشد: استفاده از نانومواد در خميردندان ها نيز موجب كاهش آسيب به ميناي دندان شده و كارايي آن را افزايش مي دهد.

وي اظهار داشت: ساخت سامانه هاي نانو يا نانو سامانه ها از ديگر كاربردهاي نانو هستند كه شامل نانو كره ها، نانو كپسول ها، نانو ليتوزوم ها و همچنين نانو املسيون ها مي باشند كه جهت وارد كردن مواد موثره موجود در فرمولاسيون ها استفاده مي شوند.

مرتضوي يادآور شد: استفاده از سيستم هاي عنوان شده مي تواند خصوصيات بهينه اي را در استفاده از فرآورده نهايي ايجاد نمايد كه به عنوان مثال بهره گيري از نانوذرات نقره در ساخت شامپوها مي تواند اثر ضد باكتري داشته باشد و يا در فرآورده هاي اصلاح صورت آقايان با استفاده از اين علم ضد عفوني كردن پوست پس از اصلاح را ايجاد مي كنند.

وي ادامه داد:‌ نمي توان گفت الزاما با ساخت يك فرآورده نانو محصول نهايي از ايمني بالايي برخوردار است كه در اين حوزه افراد صاحب نظر نظرات مختلفي دارند و برخي معتقد هستند كه با ساخت فرآورده هاي نانو احتمال افزايش خطرات بيولوژيك بيشتر مي شود.

معاون آموزشي دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي اظهار داشت: در بحث فرآورده هاي وارداتي براي كاهش مشكلات خاص براي مصرف كننده ها نيازمند كنترل استاندارد هستيم كه وزارت بهداشت با برنامه ريزي هايي جهت كنترل واردات فرآورده هاي زيستي را به عهده دارد.

مرتضوي ادامه داد: استفاده از سيليكون ها و مشتقات آن ها در تهيه فرآورده هاي آرايشي بهداشتي از ديگر موضوعات اين حوزه است كه از دهه پنجاه ميلادي وارد عرصه جهاني شده اند هر چند در بازار آرايشي بهداشتي ايران به دليل عدم شناخت استفاده محدودي دارند.

وي گفت: كشور ما در برخي موارد نسبت به بحث روز علم دنيا در حوزه صنعتي كندتر حركت كرده است كه بايد در بحث خريد مواد روز دنيا سريع تر حركت كرده و در كشور ما نهادينه كنيم.

مرتضوي با اشاره به اينكه در عرصه صنعت طي ده سال اخير پيشرفت هاي خوبي ايجاد شده است، تصريح كرد: ولي به نظر حركات پيشرفت كند بوده است.

وي با اشاره به اينكه علم نانو در كشور ما تازگي دارد، گفت: برخي از كشورها به صورت تحت ليسانس در بحث نانو حركت كرده اند ولي استفاده از نانو در صنعت توليد دارو و بحث فرآورده هاي آرايشي بهداشتي مسير طولاني را براي رسيدن به موفقيت در پيش دارد.

مرتضوي ادامه داد: سيليكون ها در فرآورده هاي جهاني و در كشوري مانند آمريكا حدود 60 درصد انواع فرآورده هاي موجود در حوزه بهداشتي آرايشي كاربرد دارند به طوري كه 60 درصد محصولات آرايشي بهداشتي حداقل حاوي يك تركيب سيليكوني مي باشند.

وي يادآور شد: از سيليكون ها مي توان در ساخت شامپوها، كرم هاي دست، فرآورده هاي نرم كننده و همچنين فرآورده هاي ضد عرق استفاده نمود.

معاون آموزشي دانشكده داروسازي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با بيان اينكه بسياري از فرآورده هاي وارداتي به كشور ممكن است استاندارد لازم را نداشته باشند، گفت: استانداردها از لحاظ دو جنبه خصوصيات فيزيكي و شيميايي و همچنين استاندارد بودن از نظر مصرف كننده مورد توجه است كه بايد به سالم بودن فرآورده ها از نظر مصرف كنندگان توجه شود.

وي اظهار داشت: آزمون هاي حساسيت زايي و تحريك پذيري فرآورده ها كه بيشتر در حوزه مباحث پوست مطرح مي شود نيازمند توجه به استانداردها و كنترل محصولات مي باشد

 

دسته ها : سلامت
1390/6/18 8:11 بعد از ظهر

دبير انجمن داروسازي باليني ايران گفت: بيماري مزمن ريه سومين علت مرگ در كل دنيا و دومين علت شايع از كارافتادگي است.
دكتر رامين ابريشمي دبير انجمن داروسازي باليني ايران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران بيان داشت: حالتي از بيماري كه در آن جريان هوا دچار محدوديت شود كه اين محدوديت به طور كامل قابل برگشت نباشد بيماري مزمن ريه ناميده مي شود كه شامل برونشيت مزمن و بيماري راه هاي كوچك هوايي است. دبير انجمن داروسازي باليني تصريح كرد:‌ چهارمين علت مرگ در ايالات متحده آمريكا و سومين علت مرگ در كل دنيا و همچنين دومين علت شايع از كار افتادگي بيماري مزمن ريوي مي باشد. وي ادامه داد: مهمترين عامل خطر ابتلا به اين بيماري استعمال سيگار است به طوري كه 85 درصد بيماران سابقه مصرف سيگار دارند. ابريشمي با اشاره به اينكه ساير عوامل خطر اين بيماري شامل مشاغل خاص مانند كارگران معادن ذغال سنگ، طلا، آزبست، صنايع سراميك و سيلوهاي گندم است گفت: يك بيماري نادر وراثتي به نام كمبود آنتي تريپسين يك نيز ميتواند منجر به بيماري مزمن ريوي شود.

 وي يادآور شد: هنگامي كه فرد در معرض موادي مضر مثل سيگار قرار مي گيرد واكنش هاي غيرطبيعي التهابي در بدن وي آغاز مي شود كه منجر به تخريب گسترده هيپرتروفي و هيپرپلازي سلول هاي ترشح كننده خلط و فلج موقت سلول هاي مژگاني راه هاي هوايي مي شود. وي با بيان اينكه تمامي اين تغييرات به سمتي پيش مي رود كه بيمار نتواند در هنگام بازدم به ميزان كافي ريه خود را تصفيه نمايد تصريح كرد: علاوه بر تبادل گازي در ريه افراد دچار اختلال شده باعث هايپوكسمي و احتياج دي اكسيد كربن در خون آنها مي گردد. دبير انجمن داروسازي ايران ياد آور شد: در برونشيت مزمن بيمار دچار سرفه خلط آور، تنگي نفس، عفونت هاي مكرر تنفسي مي گردد و در آمفيزم بيمار تنگي نفس شديد بدون سرفه و خلط است كه اغلب اين بيماران سالها دچار سرفه خلط آور صبحگاهي بوده ولي به آن توجه نكرده و مراجعه پزشكي ندارند.

*** سه دقيقه صحبت از سوي جامعه پزشكي براي ترغيب ترك سيگار موثر خواهد بود

وي با اشاره به جايگاه ويژه داروسازان در جهت تشخيص و ارجاع به موقع بيماران مبتلا به برونشيت مزمن ادامه داد:‌ همكاران داروساز بايد به هر نوع سرفه اي كه مزمن شده و بيش از دو هفته به طول انجاميده توجه ويژه اي داشته باشند. دكتر ابريشمي ترك سيگار را تنها درماني خواند كه موفق به كاهش خطر ابتلا به بيماري شده و توانسته جلوي پيشرفت بيماري را بگيرد كه داروسازان در اين حوزه نيز از جايگاه ويژه اي براي ترغيب بيماران به ترك سيگار و آموزش نحوه آن برخوردار هستند. وي اظهار داشت: هر فردي كه به هر دليلي دچار سرفه شده يا داروهاي تنفسي مصرف مي كند و يا حتي سرماخورده است در بهترين شرايط براي ترغيب ترك سيگار قرار دارد به طوري كه مطالعات نشان داده اند ترغيب به ترك سيگار از سوي افراد جامعه پزشكي حتي با 3 دقيقه صحبت مي تواند موثرتر از ترغيب توسط ساير افراد غير حرفه اي باشد. وي در پايان با اشاره به اينكه برخي ديگر از مطالعات نشان داده اند كه ترك سيگار به كمك داروها يا جايگزين هاي نيكوتين مي تواند از ترك سيگار بدون داروهاي كمكي موثرتر باشد خاطرنشان كرد: جهت ترك سيگار مي توان از داروي اوپروپيون كمك گرفت يا از آدامس و tacch  نيكوتين بهره برد كه در اين راستا داروساز بايد دز و نحوه صحيح مصرف اين داروها  را به بيمار آموزش دهد.

دسته ها : سلامت
1390/6/18 8:10 بعد از ظهر

انجام ورزش روزانه كاري است كه بايد از دوران كودكي آغاز شود.
همشهري آنلاين نوشت آكادمي متخصصان اطفال آمريكا اين توصيه‌ها را براي تشويق فعاليت جسمي در ميان كودكان ارائه ميدهند:
با متخصص اطفال كودكتان ديدار كنيد تا او با شما و كودك‌تان درباره اهميت فعاليت جسمي براي سلامت هر فرد صحبت كند.
كودك‌تان را تشويق كنيد تا به ورزش يا فعاليت جسمي ديگر مناسب سنش كه به آن علاقه دارد، يا فعاليتي كه خانواده مي‌توانند همراه هم از آن لذت ببرند، بپردازد.
جاي ايمن را براي كودك فراهم كنيد كه بتواند در آنجا به ورزش و بازي بپردازد، و اسباب‌بازي‌هايي را به او بدهيد كه فعاليت جسمي او را تشويق كند.
خودتان با اختصاص دادن زماني به ورزش و بازي با كودك‌تان، به فعاليت جسمي بپردازيد.
زمان گذرانده شده در پاي تلويزيون و كامپيوتر را براي همه اعضاي خانواده محدود كنيد.
به كودك‌تان بياموزيد بيش از حد به خودش فشار نياورد- ورزش بايد براي كودك سرگرم‌كننده باشد، نه دردناك.

 

دسته ها : سلامت
1390/6/18 8:9 بعد از ظهر
X