مصرف سبزي وميوه داراي فيبر فراوان در سلامت دهان و دندان موثراست.
دكتر فاطمه عليزاده آقا دندان پزشك با اعلام اين خبر گفت : مصرف سبزيجات وميوه هايي داراي فيبر فراوان و قند كم است باعث ماساژ لثه و سلامت دهان و دندان مي شود.
وي افزود :مصرف هويچ و سيب باعث مي شود سطح دندان ها ازپلاك وجرم پاك شود ولثه ها جريان خون بهتري پيدا كنند.
وي تصريح كرد : مصرف ميوه هاي شيرين هم مانند مواد غذايي شيرين درپوسيدگي دندان موثر است.
وي همچنين تاكيد كرد : براي پيشگيري از پوسيدگي دندان ها و سلامت بيشتر آن ها بهتراست پس از خوردن شيريني وميوه هاي داراي قند ،دهان را با آب شستشو دهيم.
كارشناسان كنترل استعمال دخانيات هشدار دادند سيگارهاي الكترونيكي ممكن است پيش از اين كه براي كاربران مفيد باشند جان آنها را به خطر بيندازند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، اين كارشناسان ميگويند سيگارهاي الكترونيكي در واقع سيستمهاي ظالمانه تحويل دارو براي نيكوتين تصفيه شده هستند و ميتوانند در ازاي مزاياي محدود براي مصرف كنندگان خطرات بيشتري داشته باشند.
سيگارهاي الكترونيكي طوري ساخته شدهاند كه از نظر اندازه و ظاهر شبيه به سيگارهاي واقعي هستند اما به هيچ وجه حاوي تنباكو نيستند بلكه اساسا سيگار نيستند. آنها در واقع ابزار تحويل دهنده نيكوتين تصفيه شده هستند.
سازمان غذا و داروي آمريكا پيشتر اعلام كرده بود كه براي سيگار الكترونيكي قوانين مشابه با «محصولات دخانياتي» را به جاي قوانين مرتبط با «ابزار تحويل دارو» تنظيم خواهد كرد. اين اقدام در پي واكنش دادگاههاي فدرال امريكا صورت گرفت كه اعلام كردند اين سازمان نبايد قوانين مرتبط با «ابزار تحويل دارو» را براي سيگار الكترونيك تنظيم كند.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، اين دادگاهها تاكيد كردند كه طبق قانون 2009 كنترل دخانيات و پيشگيري استعمال از سيگار در خانواده (FSPTCA)، سازمان غذا و داروي آمريكا بايد براي هر محصول حاوي نيكوتين حاصل از تنباكو قوانين مشابه «محصولات دخانياتي» را وضع كند تا از اين طريق از بهداشت عمومي بيشتر محافظت بعمل آيد. اين اقدام مانع ميشود كه توليدكنندگان به فروش محصولات حاوي نيكوتين تصفيه شده و خطرناك به طور مستقيم به مصرف كنندگان مبادرت ورزند.
يك متخصص فارماسيوتيكس گفت: عوامل متعددي از جمله نور خورشيد و متابوليسم هاي حاصل از آن سيگار و آلودگي هوا منشا ايجاد چروك بوده و منجر به تشديد چروك هاي فيزيولوژيك مي گردد.
دكتر شهريار ابش زاده متخصص فارماسيوتيكس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بيان اينكه طي دهه اخير مفاهيم جديدي توسط پيشگامان صنعت آرايشي و بهداشتي در جهان به طور جدي مطرح و پيگيري شده است گفت: به واسطه اين نگرش تعداد زيادي مواد اكتيو جديد براي استفاده در فرآورده هاي آرايشي و بهداشتي و درماتولوژي طراحي ساخته و روانه بازار شده است.
وي ادامه داد: مولكولار كاسمتيك در واقع به كارگيري دانش و تكنيك هاي پزشكي ، داروسازي،بيو شيمي در شناخت دقيق فرآورده هاي طبيعي سلولي و مولكولي بدن انسان ساير موجودات گياهان و باكتري ها در جهت الگوبرداري در سطح مولكولي و سلولي براي ساخت مواد اكتيو جديد مشابه با قابليت استفاده در فرآورده هاي آرايشي و بهداشتي است كه بدين وسيله مي توان پاسخ هاي علمي و دقيق تري را براي رفع نيازها و مسائل بهداشتي و آرايشي ارائه نمود.
اين متخصص فارماسيوتيكس بااشاره به اينكه معرفي بسياري از محصولات پروئتيني و پپتيدي در صنعت آرايشي و بهداشتي طي سال هاي اخير نتيجه اين نوع نگرش و تحقق بوده است اظهار داشت: در مبحث فراورده هاي ضد چروك نيز پپتيدهاي متعددي با الگوبرداري از ساختار مولكولي مواد طبيعي در سطح سلولي ساخته و روانه بازار گرديده كه با شناخت دقيق عوامل ايجاد كننده و طبقه بندي انواع چروك ها پاسخ علمي و دقيق تري براي رفع آنها مي توان يافت.
ابش زاده با بيان اينكه برخي چروك هاي ايجاد شده مربوط به حالت صورت و انقباضات طبيعي عضلات صورت بوده و در واقع اولين چروك هاي مشاهده شده در صورت در سنين پايين خواهد بود تصريح كرد: در صورتي كه بتوان به نوعي انقباضات عضلات اين ناحيه را كاهش داد و عضله را بيشتر در فاز استراحت نگه داشت مي توان عمق چروك و در نهايت خود چروك را از بين برد.
وي با اشاره به اينكه برخي پپتيدها در بسياري از فرآورده هاي ضد چروك در داخل و خارج كشور مورد استفاده قرار گرفته اند گفت: به طور طبيعي با گذشت زمان بدن و پوست دچار پيري شده كه اين مسئله نيز منشا بروز برخي چروك ها است.
وي بيان داشت: عوامل متعددي از جمله نور خورشيد و متابوليسم هاي حاصل از نور خورشيد، سيگار و آلودگي هوا نيز منشا ايجاد چروك بوده و منجر به تشديد چروك هاي فيزيولوژيك مي گردد كه پاسخ علمي به اين نوع چروك ها با پاسخ مربوط به نوع اول چروك ها متفاوت است.
وي افزود: مفهوم پيشگيري در پزشكي و داروسازي كاملا پذيرفته شده و مطالعات ساليان اخير نيز اهميت اين موضوع را در سلامت پوست و مو و در استفاده از درست و به جاي فرآورده هاي آرايشي و بهداشتي احساس نموده اند.
وي در پايان با بيان اينكه براي درمان چروك هاي مربوط به سن به دنبال پيشگيري تحريك توليد، جلوگيري از تخريب آنزماتيك محافظت از آفتاب و جمع آوري متابوليسم هاي خطرناك هستيم خاطر نشان كرد:خوشبختانه طي سال هاي اخير محصولات مختلفي حاوي پپتيدهاي مختلف توسط توليد كنندگان به نام كشورمان روانه بازار گرديده است
عضو كميسيون تربيتي سازمان نظام روانشناسي كشور گفت: بازيهاي خشن ميتوانند خشونت ايجاد كنند.خشونت، خشونت ميآورد بنابراين بايد با توجه به سن و سال بچهها و خصوصيات رشد آنها بازيهاي رايانهاي خاص توصيه شود.
عبدالله شفيعآبادي در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: عوامل متعدد محيطي، فردي و خانوادگي در رشد جسمي، رواني و هوشي فرد تأثير دارد و يكي از اين عوامل بازيها و برنامههاي رايانهاي است.
وي افزود: كاربرد درست، به جا، به اندازه و با هدايت در رابطه با سن و سال بچهها ميتواند رشد مناسب را فراهم كند و اگر اين عوامل در كنار هم قرار نگيرند برنامههاي رايانهاي به جاي مؤثر بودن آسيبرسان خواهند بود.
شفيعآبادي با بيان اينكه بايد برنامههاي رايانهاي بچهها هدايت شده باشد، تصريح كرد: اين برنامهها بايد توسط متخصصاني كه در تنظيم رشد كودك متخصص هستند توصيه شوند اما متأسفانه در جامعه ديده ميشود كه به ميزان زيادي بچهها رها شدهاند و هر برنامهاي حتي برنامههاي بزرگسالان در اختيار آنان قرار ميگيرد كه اين مفيد نيست.
وي گفت: اگر برنامههاي رايانهاي نابجا به كار برده شوند هم به سلامت جسمي و هم بر سلامت روحي اثر منفي ميگذارد به طور مثال بازيهاي خشن ميتوانند خشونت ايجاد كنند چرا كه خشونت، خشونت ميآورد و آموزش خشونت ميدهند لذا بايد با توجه به سن و سال بچهها و خصوصيات رشدي سني آنها بازيهاي رايانهاي خاصي توصيه شود.
اين متخصص روانشناسي خاطر نشان كرد: رشد متعادل بچهها بايد به گونهاي باشد كه هم لطافت، هم ظرافت، هم عطوفت و هم دفاع از خود را براي بچهها به ارمغان بياورد.
وي گفت: متأسفانه گاهي والدين همه بازيهاي رايانهاي را به همراه برنامههاي ديگر در اختيار بچهها قرار ميدهند در حالي كه خودشان خارج از خانه هستند لذا بچه كاملاً آزاد است و ميتواند هر برنامهاي حتي برنامههاي ضاله را ببيند لذا توصيه ميشود برنامههايي كه به سن اين بچهها نميخورد از دسترس آنها دور نگه داشته شود.
شفيعآبادي خاطر نشان كرد: همچنين توصيه ميشود در زمانهايي كه والدين حضور دارند با بچهها همبازي شوند تا بچه احساس نكند بايد مخفيانه و محرمانه با رايانه بازي كند. اين موضوع مسئله مهمي است كه ميتواند احساس نزديكي بين والدين و كودك ايجاد كند و والدين بهتر است با افراد متخصص در اين زمينه مشورت كنند
جز خوردن سبزيها و ميوههاي شگفتآور موجود در سياره ما، نوشيدن آنها نيز به همان ميزان مغذي و رضايتبخش است.
به گزارش سلامت نيوز به نقل از تابناك عصارهگيري سبزيها و ميوهها همچنين ميتواند سليقهتان را عوض كند زيرا سليقه شما لذتها و سرخوشيهاي كشف نشدهاي را مييابد. اگر عصارهگيري از سبزيها و ميوهها براي شما تازگي دارد، پيشنهاد ميكنيم تنها از ميوهها و سبزيهايي كه خوردن آنها برايتان لذتبخش است استفاده كنيد. به مرور زمان ميتوانيد آبميوه و سبزيهاي ديگر را امتحان كنيد.
مواد مغذي مهم
شما هم بهخوبي از مزاياي مصرف روزانه سبزيها و ميوهها آگاه هستيد. چيزي كه ممكن است از وجود آن بياطلاع باشيد اين است كه در واقع با عصارهگيري از اين خوراكيها، از حداكثر فوايد ويژه اين مواد مغذي استفاده ميكنيد. ميپرسيد چگونه؟ بهراحتي؛ وقتي شما غذايي را ميپزيد 97درصد از مواد مغذي آن را از بين ميبريد كه اتلاف زيادي است. راه و روشهاي احتياطي معيني جهت انتخاب، ذخيرهسازي و پختن مواد خوراكي وجود دارد كه از دست رفتن مواد مغذي را به حداقل ميرساند كه در اينجا به آن اشاره نخواهد شد. بسنده كردن به اين نكته كافي است كه با آب گرفتن از ميوهها و سبزيجات ، بدون در نظر گرفتن موارد خاص، تقريبا 100درصد مواد مغذي دست نخورده باقي خواهد ماند. هنگام آبميوهگرفتن، شما از سبزيها و ميوههاي خام استفاده ميكنيد و از آنجايي كه آبميوهگرفتن هيچگونه گرما و يا عاملي كه سبب از بين بردن مواد مغذي شود ايجاد نميكند، شما از بيشترين ميزان تركيبات مغذي بهره ميبريد.
مواد مغذي حياتي
بعضي از مواد مغذي مانند آنتياكسيدانها، نقش بينظيري جهت مبارزه با سرطان ريه، سكته و بيماريهاي قلبي ايفا ميكنند. پختن مواد غذايي 74 تا 97درصد از اين مواد مغذي را از بين برده و شما در واقع بهصورت مرگباري به خود آسيب ميرسانيد. مواد مغذي ديگري وجود دارد كه ميتواند براي ما در برابر بيماريها ايمني ايجاد كند. جهت بردن بيشترين بهره، بر اساس برنامهاي منظم شروع به آب ميوهگيري و نوشيدن كنيد.
روياي عصاره بدون پالپ
وقتي آبميوهگيري ميكنيد تفاله ميوه در دستگاه آبميوهگيري باقي ميماند. نقطهنظرات بسياري در رابطه با اينكه با اين تفالهها چه بايد كرد وجود داشته كه اين نقطهنظرات شامل دور ريختن تا بهكارگيري مجدد آنها در مصارف غذايي ميشود. در واقع اين پالپها مقادير بالايي از فيبر را شامل ميشوند و حقيقتا نبايد دور ريخته شود. فوايد فيبر بيشتر از آن است كه بتوان بهراحتي و بهسادگي از آن چشمپوشي كرد. برخي متخصصان مصرف فيبر را در غذا توصيه ميكنند و برخي ديگر باز گرداندن مقداري از آن را به درون آبميوه جهت بهبود سلامتي پيشنهاد ميكنند.
ديدگاههاي متفاوتي در مورد عصارهگيري از ميوهها و سبزيها توسط متخصصين وجود دارد، اما صرف نظر از تفاوتها، تمامي آنها ميتوانند بر سر يك مسئله به توافق برسند و آن اينكه نكات مثبت و فوايد آبگيري از ميوهها با هر روشي كه انجام دهيد افزون از تصور است
متخصصان چشم پزشكي هشدار دادند خيره شدن به مدت طولاني به صفحات نمايش تلفنهاي هوشمند و ساير ابزار همراه سه بعدي ميتواند موجب خستگي و ناراحتي چشمها و يا حتي سردرد شود.
به گزارش ايسنا، دكتر مارتين اس. بانكز استاد اپتومتري و علوم بينايي در دانشگاه كاليفرنياي بركلي كه سرپرستي اين مطالعه را به عهده داشته ميگويد: اين مطالعه متشكل از مجموعهاي از آزمايشات روي 24 فرد بالغ است. اين گروه از متخصصان تعامل بين فاصله ديد و راستاي برخورد چشم را مشاهده و بررسي كردند كه نحوه قرار گرفتن نقطه تلاقي راستاي ديد در جلو يا پشت صفحه نمايش چه تاثيري ميتواند روي راحتي و آرامش چشم ناظر داشته باشد.
به گزارش شبكه خبري انبيسي، نتايج آزمايشات نشان داد وقتي كاربران از فاصله نزديك صفحات نمايش ابزاري مثل تلفن همراه يا كامپيوتررا نگاه ميكنند، نقطه تلاقي ديد در جلوي صفحه نمايش ايجاد ميشود و اين امر باعث خستگي و ناراحتي چشم ميشود. درعوض نگاه كردن به صفحات نمايش در فواصل دور مثل پرده سينما از آنجا كه اين نقطه تلاقي در پشت صفحه نمايش ايجاد ميشود، خيلي كمتر چشم را خسته و نارحت ميكند. در اين ميان صفحات نمايش سه بعدي بيشتر مشكل ساز هستند و به همين خاطر استفاده از اين فناوري بايد محدود شود.