معرفی وبلاگ
الهی! فضل تو را كران نیست، و شكر تو را، زبان. من بی‌تو دمی قرار نتوانم كرد احسان تو را شمار نتوانم كرد ، گر بر تن من زبان شود هر مویی یك شكر تو از هزار نتوانم كرد . نويسنده : فاطمه شفيعي
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 338167
تعداد نوشته ها : 482
تعداد نظرات : 31

جاوا اسكریپت

کدهای جاوا اسکریپت



Pichak go Up
تماس با ما
فال امروز


تعبیر خواب آنلاین


استخاره آنلاین با قرآن کریم


امارگیر حرفه ای سایت

Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

در اكثر جوامع بين 10 تا 15 درصد افراد باتوجه به شاخص سن و ميزان اميد به زندگي به درجاتي از نارسايي كليه مبتلا هستند.
معاون آموزشي مركز تحقيقات نفرولوژي اين دانشگاه با تاكيد بر اهميت كنترل عفونت ها در بيماري هاي كليوي اظهار داشت: در جمعيت عمومي كشور، جمعيت دياليزي و بيماري هاي مزمن و پيوند كليوي به طور جدي با مسئله عفونت ها روبه رو هستيم.
دكتر گتميري گفت: عفونت ها تاثير متقابلي در  بيماري هاي كليوي دارند و به عنوان عامل تشديد كننده اين بيماري ها شناخته مي شوند. هرچه ميكروب ها مقاومت تر باشد نسبت به درمان سخت تر جواب مي دهند، براين اساس مسئله ميكروب ها در بيماران كليوي مزمن، دياليزي ها و پيوندي ها به شكل جدي تري مطرح مي شود.
وي با اشاره به رابطه مستقيم افزايش سن با ابتلا به بيماري هاي كليوي توضيح داد: در جوامع غربي و كشورهايي نظير ژاپن كه ميانگين سني بالاتر از 80 سال دارند بيماري هاي كليوي بيش از 10تا 15 درصد  و در جوامع ديگر كمتر از 10تا 15 درصد است.
دكتر گتميري با اشاره به تعداد مبتلايان به بيماري هاي كليوي در كشور گفت: با توجه به حذف عوامل مرگ و مير در طول سه دهه اخير، در كشور، ميانگين اميد به زندگي از 50 سال در 30 سال گذشته به 74 سال در شرايط كنوني رسيده است كه اين ميزان  در خانم ها حدود 75 و 76 سال و در آقايان حدود  71 و 72 سال است.
معاون آموزشي مركز تحقيقات نفرولوژي دانشگاه علوم پزشكي تهران با بيان اينكه جامعه ما يك جامعه مسن محسوب مي شود، افزود: دست كم 10 درصد جمعيت عمومي بالغ كه حدود 7 ميليون نفر است يعني بين 4 تا 5 ميليون نفر به درجاتي از نارسايي كليه مبتلا هستند.
دكتر گتميري ديابت و فشار خون بالا را مهم ترين ريسك فاكتورهاي ابتلا به بيماري هاي كليوي دانست و گفت: ديابت در اكثر جوامع بين 25 تا40 درصد عامل بروز بيماري هاي كليه است.
وي افزود: فشار خون بالا، 60 تا 70 درصد علت نارسايي كليه در اكثر جوامع محسوب مي شود و بيماري هاي قلبي عروقي، سنگ ها، مصرف بي رويه داروها، چاقي و افزايش چربي خون و استعمال سيگار از ديگر عوامل بروز اين بيماري است.
اين فوق تخصص نفرولوژي توصيه كرد: با پرهيز از استعمال سيگار، كنترل فشار و چربي خون، و افزايش فعاليت هاي فيزيكي مي توان ابتلا به بسياري از بيماري ها را كه حتي عامل ژنتيكي (ديابت) دارند را به تعويق انداخت و كنترل كرد


دسته ها : پزشكي
1390/6/11 4:31 بعد از ظهر
X