معرفی وبلاگ
الهی! فضل تو را كران نیست، و شكر تو را، زبان. من بی‌تو دمی قرار نتوانم كرد احسان تو را شمار نتوانم كرد ، گر بر تن من زبان شود هر مویی یك شكر تو از هزار نتوانم كرد . نويسنده : فاطمه شفيعي
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 338183
تعداد نوشته ها : 482
تعداد نظرات : 31

جاوا اسكریپت

کدهای جاوا اسکریپت



Pichak go Up
تماس با ما
فال امروز


تعبیر خواب آنلاین


استخاره آنلاین با قرآن کریم


امارگیر حرفه ای سایت

Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

موِثرترين عامل در زيبايي چهره، بي‌ترديد شادابي و طراوت پوست است. شما اگر پوست خرابي داشته باشيد، هر چقدر هم كرم پودر و انواع و اقسام آرايش را روي صورتتان بماليد، فايده‌اي ندارد و همه مي‌فهمند كه پوست شما خراب است. براي حفظ شادابي و طراوت پوست، نكات زيادي وجود دارد،‌مثل تغذيه خوب، نكشيدن سيگار، قرار نگرفتن در معرض آفتاب، عدم استفاده از وسايل آرايشي نامناسب و... اما همه اين‌ها براي قبل از خراب شدن پوست است. اگر پوست شما خراب شده، علاوه بر رعايت موارد فوق، بايد به دنبال روش‌هاي ديگري هم باشيد كه پوست شما را تا حد امكان، صاف و شاداب كنند(پيلينگ) يكي از اين روش‌هاست.           
چرا پيلينگ؟      
در سنين نوجواني و جواني معمولا پوست محتواي چربي بالاتري نسبت به سنين كهنسالي دارد.
با افزايش ترشح غدد، چربي‌ها در معرض هوا اكسيده مي‌‌شوند و ايجاد جوش‌هاي سرسياه به نام كومدون مي‌كنند. اگر كومدون‌ها را به طور خودسرانه تخليه كنيد ممكن است به التهاب و بروز جوش‌هاي ملتهب چركي منجر شود. لذا اين كار را به شما توصيه نمي‌كنيم. واژه جرم‌گيري پوست كه امروزه توسط برخي افراد غير پزشك و غير متخصص به‌كار مي‌رود نيز در واقع كندن و تخليه نمودن كومدون‌ها و غدد چربي بسته شده است كه مي‌تواند به بروز آكنه يا جوش‌هاي غرور منجر شود.
شما مي‌توانيد پوسته‌هاي شاخي شده و سطحي پوست را به راحتي با صابون‌هاي لايه‌بردار (در پوست‌‌هاي چرب) و با شيرپاك‌كن (در پوست‌هاي خشك) تميز كنيد. در واقع اگر بهداشت پوست به خوبي رعايت شود، نيازي به جرم‌گيري خشن و دوره‌اي نخواهيد داشت.   
لايه‌برداري يا‌ پيلينگ كه امروزه توسط متخصصين پوست اجرا مي‌شود، برداشت قسمت‌هاي سطحي پوست بيمار و شاداب‌سازي پوست سالخورده است. پيلينگ در برخي موارد بسيار مفيد است و نياز به جراحي در جهت درمان ضايعات پوستي را مرتفع مي‌سازد. از جمله اين موارد مي‌توان جوش صورت، لك صورت يا ملاسما و كك و مك را نام برد. همچنين پيلينگ براي از بين بردن اسكارهاي ناشي از سوختگي و به طور كلي لك‌هاي باقي مانده از التهابات قبلي پوست، روش مناسبي است.,     
روش‌هاي پيلينگ           
انتخاب پوست مناسب جهت هر نوع پيلينگ در نتيجه عمل، دخالت بسزائي دارد. در ضمن بايد توجه داشته باشيد كه نمي‌توان هر نوع پيلينگي را براي هر نوع پوستي انتخاب كرد. مسئله مهم ديگري كه بايد به آن توجه شود، اين است كه قبل از انجام پيلينگ، پزشك بايد مطمئن شود كه بيمار اصول مراقبت‌هاي پوستي بعد از عمل را نظير مصرف ضدآفتاب، خودداري از كندن دلمه‌هاي ايجاد شده روي سطح پوست و استفاده از صابون‌هاي ملايم با PH خنثي كه كمترين اثر تحريكي روي پوست دارند، به دقت رعايت مي‌كند. اين نكته هم لازم به توضيح نيست كه اگر عمليات پاكسازي و لايه‌برداري پوست توسط افراد ناآشنا و بي‌تجربه صورت ‌گيرد، نتايج ناگواري نظير لكه‌هاي قهوه‌اي رنگ روي سطح پوست و حساسيت پوست در برابر آ‌فتاب را باعث مي‌شود.
لايه‌برداري از پوست را مي‌توان به روش‌هاي گوناگون انجام داد:      
لايه‌برداري شيميايي: لايه‌برداري شيميايي به وسيله مواد شيميايي كه عمدتا از اسيد با درصدهاي متفاوت تشكيل شده‌اند، انجام مي‌شود. معمولا در اين محلول‌هاي شيميايي از آلفا هيدروكسي اسيد )AHA( و تري‌كلرواستيك اسيد )TCA( و فنل با درصدهاي متفاوت استفاده مي‌شود. AHA كه از عصاره نيشكر تهيه مي‌شود، خفيف‌ترين شكل پيل‌هاي شيميايي است و اغلب براي درمان آسيب‌هاي خفيف پوستي در اثر آفتاب استفاده مي‌شود. چين و چروك‌هاي عميق‌تر و تيره‌تر و دانه‌هاي ناشي از تابش آ‌فتاب، معمولا با يك پيل TCA درمان مي‌شوند.           
به غير از روش مرسوم انجام پيلينگ در چند جلسه، روش پيلينگ به‌صورت طولاني و مداوم هم وجود دارد. به اين صورت كه فرد بايد كرم‌هاي داراي %15 AHA و يا كمتر را هر شب بر روي جاهايي كه مي‌خواهد لايه‌برداري كند بمالد. AHA پوست را پوسته‌پوسته مي‌كند و اين مسئله سبب تحريك پوست در لايه‌هاي پاييني مي‌شوند و به اين ترتيب چروك‌هاي ريز و نافرمي‌هاي پوست صاف شده و از بين مي‌روند. نكته مهم كه بايد به آن توجه كنيد اين است كه پس از استفاده از اين كرم‌ها بايد از نورخورشيد اجتناب نماييد و در مواقع خروج از منزل بايد حتما از ضد آ‌فتاب قوي استفاده كنيد.  
لايه‌برداري مكانيكي: در لايه‌برداري به روش مكانيكي، به‌وسيله ابزارهاي تراشنده، لايه سطحي پوست تراشيده مي‌شود. مثلا مي‌توان اين كار را توسط يك دستگاه دوار تراشنده به‌نام <درم ابرشن> و يا توسط سمباده انجام داد. دستگاه جديدي هم به تازگي وارد بازار شده كه <ميكرودرم ابرشن> نام دارد و از كريستال‌هاي آلومينيوم به‌عنوان ساينده استفاده مي‌كند و پوست را با ظرافت بسيار زيادي مي‌تراشد.


1390/6/12 2:44 بعد از ظهر
X